Historien

Den 16. marts 2007 blev dagen for indledningen til en ny æra i AsiaTorvets historie. En virksomhed, hvis spæde bardomsår løb over 9 år tilbage før denne dag, blev for alvor cementeret, da vi lod os momsregistrere. Omsætningen begyndte at tage størrelser der efterhånden ikke kunne retfærdiggøre udtrykket 'småhandel' mere.

I dag

I dag - nu 14 år senere - er der sket ret meget. For ud over at en del erhvervskunder har fundet vejen til vor adresse - og vi til deres - har denne internetbaserede indkøbsportal også i høj grad bidraget til et løft i vor markedsføring. AsiaTorvet.dk er i dag et begreb og et brand, der har højder som vi ikke havde forventet efter kun godt 14 års virke.

Hvem er vi?

Vi er en familiebaseret virksomhed der beskæftiger sig med handel af asiatiske fødevarer - hovedsageligt fra Thailand & Filippinerne, men efterhånden fra en lang række andre asiatiske lande. Et naturligt valg, eftersom Brenda - virksomhedens ejer - er filippiner, men har levet i Danmark i mere end 30 år. Der er mange filippinere der er dygtige handelsmænd(M/K), og hun er en af dem.

Kapacitet

AsiaTorvet.dk råder i dag over nu ca. 378m2 pluklager/lagerareal på vor hjemadresse. Vi har haft en butik i Kruså Centret på 220m2, men den besluttede vi pga. bl.a. grænsehandelens effekt, samt det faktum at internetsalget var i voldsom stigning, at lukke.

Vor vision:

AsiaTorvet.dk's mål er at servicere alle kunder - store såvel som mindre - i et miljø som tilfredsstiller begge parter. Det er i denne ånd at vi alle kommer længst. Den bedste handel opnås ved at begge parter er tilfredse.

Vore værdier:

Disse er AsiaTorvets værdinøgler:

- Ærlighed
- Redelighed
- Samt ordsproget: Et godt ry mistes kun 1 gang.

Storkunder spørger:

En del storkunder spørger til leveringssikkerheden. Dertil kan vi oplyse, at med mere end 8 leverandørvirksomheder at trække på - fordelt over Europa og nu også Skandinavien - sammen med deres leveringsnetværk, vil vi mene at kunne sikre et jævnt flow. Som det sidste nye har vi opnået favorable indkøbsfordele hos grossister i Holland som ingen andre i Danmark har formået.

Med disse fordele i baglommen mener vi at være godt rustet til fremtidens udfordringer.


Følgende produkt er nu lagt i kurven

Til indkøbskurven

Er du fyldt 18 år?

For at købe dette produkt skal du være fyldt 18 år