Levering med PostDanmark/GLS
AsiaTorvet.dk sørger for levering med Post Danmark eller GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark / GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark/ GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks / GLS' kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. AsiaTorvet.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark / GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender AsiaTorvet.dk naturligvis en ny leverance såfremt varen stadig er tilgængelig.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks / GLS' målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. AsiaTorvet.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland, Norge, Sverige eller udlandet. Undtaget er dog meget lokale egne lige syd for den dansk/tyske grænse.


Levering med AsiaTorvets bil

AsiaTorvet.dk leverer direkte til din dør for kun 95 kroner under følgende betingelser:

AsiaTorvets bil leverer kun Jylland/Fyn og i enkelte tilfælde den nordlige del af Tyskland.

AsiaTorvet forbeholder sig retten til at fastsætte leveringsdagen af hensyn til planlægning af optimal leveringstur. Dog forpligter vi os til en leverance inden for 21 dage fra ordredagen.

Ved ankomst til adressen skal der være nogen hjemme - hvis dette er aftalt. Ønskes varen henstillet et bestemt sted på adressen, oplyses dette til AsiaTorvet i god tid forinden. Er levering ikke muligt, kommer kunden til at stå for yderligere transportudgifter efter aftale.

Når ordre afgives er det muligt under ordreproceduren i feltet
bemærkninger at fortælle hvornår du ønsker levering. Hvis intet angives, ekspederes som regel: hurtigst muligt.

Hvis en pakke kommer retur fra kunde / afhenterdepot / udleveringssted:

Det hænder af og til at ordrer kommer retur fra kundedestinationen - typisk via GLS. Dette sker typisk efter at pakken har været klar til afhentning imellem 5-10 dage - og af ukendte grunde ikke afhentes.
AsiaTorvet yder som service at give kunden besked om det skete, samt informere om hvad tiltag kunne være, typisk gensendelse - med den omkostning for kunden det nu har.
Hvis kunden ikke reagerer eller ikke ønsker at man skal gensende ordren, opbevarer AsiaTorvet varerne i 14 dage fra pakke-retur-dato, herefter enten destrueres eller bortskaffes den.
Dvs. efter 14 dage tilfalder ordren i AsiaTorvets varetægt. AsiaTorvet har ikke lagerkapacitet til uafhentede ordrepakker.

 

Følgende produkt er nu lagt i kurven

Til indkøbskurven